Het EMS Kenniscentrum is trots een fantastisch opleidingsaanbod  te kunnen presenteren. Een aanbod waar de startende EMS trainer vanaf basiskennis tot en met expert niveau terecht kan.

Onze docenten zijn bekend met alle merken EMS apparatuur en zorgen voor kennis en vaardigheden die direct in de praktijk toepasbaar zijn.

Het EMS kenniscentrum richt zich voorlopig alleen op dynamische EMS trainingen. Dat wil zeggen stimulatie ondersteund door oefeningen.

Onze docenten hebben allen reeds jarenlange ervaring in het werkveld en hebben zich ruimschoots bewezen als EMS experts.

Onze opleidingen bestaan zowel uit theorie als praktijk en kunnen op inschrijving op een een door ons gekozen locatie of extern gegeven worden.

Kijk direct bij ons aanbod, opgeven en inschrijven kan op www.efaa.nl. Geef je vandaag nog op voor één van onze opleidingen.

De basis en level 1 opleiding kunnen aansluitend op elkaar gevold worden mits je minimaal 10 EMS trainingen gevolgd hebt, 20 EMS trainingen gegeven hebt en slaagt voor de basis toets.

Alle opleidingen hebben een slagingsgarantie, wanneer de toets niet behaald word kun je zonder kosten de opleiding opnieuw doen.