Graag stellen we ons aan u voor

Bestuur

 

Paul Toman

Foto Ellen Vink
Over Paul Toman

Mijn naam is Paul Toman. Van jongs af aan heb ik mij met sport bezig gehouden en heb ik diverse sporten uit kunnen proberen. Uiteindelijk bleek mijn passie bij de fitness te liggen. Ik was 3 à 4 dagen in de avonduren te vinden in de sportschool en in het weekend probeerde ik ook altijd een vrij moment te vinden om te gaan sporten. 

Sinds 2018 houd ik mij bezig met de EMS producten binnen schwa-medico en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Om mijn werk nog beter uit te kunnen voeren en mijn klanten optimaal te kunnen ondersteunen, ben ik opgeleid tot volwaardig EMS trainer. 

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het SYMBIONT concept voor de zakelijke markt. Wij benaderen de EMS-trainingen vanuit een andere invalshoek dan tot nog toe werd gedaan. https://www.symbiont360.com/nl 

Het is heerlijk om mensen te helpen om fitter en gezonder te worden. De positieve reacties van trainers en sporters maakt het werk nog leuker.

Jean-Pierre Wilde

Foto Jean-Pierre Wilde
Over Jean-Pierre Wilde

Importeur van Xbody voor Nederland en België.

www.xbody.nl

Er liggen veel kansen in een groeiende EMS markt. Maar er zijn, zoals in elke bedrijfstak, ook risico’s. Dat kan in je bedrijfsvoering zijn maar ook door bv externe factoren.

Dan juist is het goed om een gezamenlijk platform te hebben voor advies maar ook bewaking van kwaliteit. BEMS; samen worden we sterker met EMS.

Pascale de Goeij

Pascale
Over Pascale de Goeij

Bodytec Studio

www.bodytecstudio.nl

Pascale de Goeij is mede eigenaar van Bodytec Studio, JPT Personal Training & Coaching en JPT Body & Mind en zij regelt alle zaken op het gebied van marketing, financieel, verkoop en administratie.

 

Benno Diepering

Foto Benno Diepering
Over Benno Diepering

StudioPrikkels

E-learning en opleidingen

www.studioprikkels.nl

Ingrid Ipenburg

Foto Sandy Matthieu
Over Ingrid Ipenburg

Mijn naam is Ingrid, nadat ik ruim 18 jaar geleden begon als groepslesinstructeur en later personal trainer, mag ik mijzelf nu eigenaar noemen van verschillende Impulse EMS Studio’s.

Ik heb een grote passie om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl en fit lichaam. Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met EMS training en raakte ik geïnspireerd door de mogelijkheden die deze manier van trainen biedt. Met deze manier van trainen kan een grote doelgroep bereikt worden die normaal niet kan sporten, vanwege een beperking, blessure, gebrek aan tijd of als aanvulling op reguliere training.

Door als bestuurder deel te nemen aan de branche vereniging kunnen we onze krachten bundelen en hoop ik kennis over EMS te kunnen verspreiden bij andere studio’s.

Andre Bongers

andre bongers
Over Andre Bongers

Directeur van Wav-e Xperience BV,

Profit-concepts BV, Wav-e Nederland BV (o.a. Wav-e Studios)

www.wav-estudios.com

www.wav-experience.com

 Tech ondernemer met 15 jaar ervaring in de fitness industrie. Gestart in het oprichten van fitness clubs, waar de passie voor het concept denken is ontstaan.

In de jaren die volgden werd sport met innovatie gecombineerd. Het eerste internationale succes (2012) kwam met BellyAttack, welke werd geïmplementeerd als concept.

In meer dan 800 clubs in Europa. In de jaren hierna is de passie voor toekomst gericht bewegen verder gegroeid en is de passie voor EMS ontstaan.

Dit heeft geresulteerd in de overname van het EMS productie bedrijf Wav-e Internationaal in 2017,

Het van oorsprong Italiaanse EMS bedrijf is in Nederland opgebloeid tot een van de meest innovatieve EMS producten ter wereld.

Wav-e is in Nederland onder andere bekend van de franchise formule Wav-e studios, waarvoor hij samen met zijn vrouw verantwoordelijk is voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Andre Bongers is bekwaam in productontwikkeling, conceptontwikkeling, online marketing en bedrijfsstrategie en zet zich reeds jaren in voor de verdere professionalisering van de EMS branche.

Expertpanel

 

Arno Bosman

profiel foto3 klein
Over Arno Bosman

Arno is 9 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut met als specialisatie fitness revalidatie, waarna hij
een commerciële stap heeft gemaakt door 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Life Fitness.
Sinds 7 jaar is hij werkzaam bij Compex als Global Expert in het gebruik van electrostimulatie in de sport.
Hierbij is hij betrokken in het opleiden van trainers, coaches en fysiotherapeuten op het gebied van
training, revalidatie, herstel en pijnreductie met behulp van electrostimulatie.
Daarnaast is hij betrokken bij de advisering van (top)sporters over het inpassen van electrostimuatie in
hun training- en revalidatieschema’s.
Het leggen van het verband van kennis over (sport)fysiologie principes, trainingsmethoden en
electrostimulatie is zijn passie en missie.
“Electrostimulatie is geen hype, trend of onzin, maar een efficiënte trainingsmethode die gebruik maakt
van de gangbare trainingsprincipes en – filosofie”.
Zijn programma’s zijn theoretisch onderbouwd en praktisch van aard met als mogelijke bijwerking wat
spierpijn.

Mick Hellenberg

Foto Jean-Pierre Wilde
Over Mick Hellenberg

Mijn naam is Mick Hellenberg, sinds 2011 werk ik met EMS. Eerst in de trainingsstudio van Studio Prikkels en sinds 2015 toen ik eigen praktijk ging draaien in Assendelft dit gaan toepassen in de fysiotherapie met super resultaten. Nu werk ik zowel met de Compex als het Stimawell EMS pak en zorgen we ervoor dat patiënten snel weer fit worden.

Barbara Tempert

Pascale
Over Barbara Tempert

Mw. Barbara Tempert- de Haan studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna deed ze diverse nascholingen en is in september 2021 gestart met de Masteropleiding Fysiotherapie en Innovatie in Beweegzorg aan de Hogeschool Utrecht met als specialisatie cardiovasculaire- en respiratoire fysiotherapie. Sinds 2008 is ze werkzaam als fysiotherapeut in het Medisch Spectrum Twente te Enschede, voornamelijk op de Algemene- en Thorax Intensive Care, met specifiek aandachtsgebied innovatie en onderzoek, met focus op vroegmobilisatie van patiënten met ICU-Acquired Weakness. In 2019 won zij de aanmoedigingssubsidie van de NVZF voor haar onderzoek naar de toepassing van neuromusculaire elektrostimulatie (NMES) bij patiënten met een Covid-19 op de IC. Daarnaast is ze betrokken geweest bij het ontwikkelen van het landelijke protocol “Fysiotherapie op de IC” en geeft zij regelmatig scholingen over de toepassing van NMES in de kliniek. Daarnaast is zij gastdocent van de opleiding voor IC-verpleegkundigen waar zij haar kennis deelt over vroegmobilisatie en fysiotherapie op de IC.

Han Franck

profiel foto3 klein
Over Han Franck

Mijn naam is Han Franck. Ik werk als gezondheidswetenschapper (PhD) & ergotherapeut / praktijkhouder in de medisch specialistische revalidatie en 1e lijn.  In mijn eigen praktijk , Franck-Handskills, onderzoek en behandel ik mensen met een grote verscheidenheid aan ziektebeelden. Mijn specialisme betreft de diagnostiek en behandeling van mensen met complexe arm-handvaardigheidsproblemen ten gevolge van een CVA, NMA, Cerebrale Parese (CP) of andere vormen van (centraal) neurologisch letsel. Ter ondersteuning van de revalidatie leer ik de revalidant om regelmatig gebruik van o.a. functionele elektrostimulatie (FES). Het toepassen van FES kan een meerwaarde hebben in het verbeteren van de functionaliteit van de aangedane schouder, arm en hand.

Under Construction

Foto Jean-Pierre Wilde
Under Construction

Under Construction

Under Construction

Pascale
Under Construction

Under Construction