Graag stellen we ons team aan u voor

 

Ellen Vink

Foto Ellen Vink
Over Ellen Vink

Mijn naam is Ellen Vink, getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben eigenaar van het Bailine concept in Nederland. Sinds mijn werkbaar leven werk ik al met franchise. Ik ben nu al bijna 14 jaar werkzaam in en aan de Bailine formule met daarvan de laatste 9 jaar mede als franchisegever, waarin de formule is op – en uitgebouwd tot waar we nu staan. Sinds 1-1-2021 concentreer ik me alleen op de ontwikkeling en groei van Bailine. Bailine is een groei formule en biedt een totaal concept voor de gezonde leefstijl met 5 pijlers en daarbij altijd gebruik makend van passieve EMS.
Onze missie is om middels Bailine een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor gezondheid vanuit ons totaalconcept. Dit totaal- concept bevat de meest noodzakelijk  ingrediënten om tot totale gezondheid en welzijn te komen; gezonde leefstijl (voeding en mentale motivatie), balans werk – privé, beweging en pijnverlichting bij chronische pijnen. Bailine kan zich breed en op maat aanbieden op al deze gebieden en  veel betekenen voor mensen, (top)sporters/sport business en voor werkgevers/bedrijven.

Met Bailine verbeteren we kwaliteit van leven, duurzame inzetbaarheid en verhogen we bewustzijn en verantwoordelijkheid voor (eigen) gezondheid.

Jean-Pierre Wilde

Foto Jean-Pierre Wilde
Over Jean-Pierre Wilde

Importeur van Xbody voor Nederland en België.

www.xbody.nl

Er liggen veel kansen in een groeiende EMS markt. Maar er zijn, zoals in elke bedrijfstak, ook risico’s. Dat kan in je bedrijfsvoering zijn maar ook door bv externe factoren.

Dan juist is het goed om een gezamenlijk platform te hebben voor advies maar ook bewaking van kwaliteit. BEMS; samen worden we sterker met EMS.

Pascale de Goeij

Pascale
Over Pascale de Goeij

Bodytec Studio

www.bodytecstudio.nl

Pascale de Goeij is mede eigenaar van Bodytec Studio, JPT Personal Training & Coaching en JPT Body & Mind en zij regelt alle zaken op het gebied van marketing, financieel, verkoop en administratie.

 

Benno Diepering

Foto Benno Diepering
Over Benno Diepering

StudioPrikkels

E-learning en opleidingen

www.studioprikkels.nl

Sandy Matthieu

Foto Sandy Matthieu
Over Sandy Matthieu

Backoffice EMS kenniscentrum en StudioPrikkels

www.emskenniscentrum.nl

Sinds oktober 2021 heb ik me bij het EMS kenniscentrum team toegevoegd om de administratieve taken zoals de mailing te ondersteunen.

Andre Bongers

andre bongers
Over Andre Bongers

Directeur van Wav-e Xperience BV,

Profit-concepts BV, Wav-e Nederland BV (o.a. Wav-e Studios)

www.wav-estudios.com

www.wav-experience.com

 Tech ondernemer met 15 jaar ervaring in de fitness industrie. Gestart in het oprichten van fitness clubs, waar de passie voor het concept denken is ontstaan.

In de jaren die volgden werd sport met innovatie gecombineerd. Het eerste internationale succes (2012) kwam met BellyAttack, welke werd geïmplementeerd als concept.

In meer dan 800 clubs in Europa. In de jaren hierna is de passie voor toekomst gericht bewegen verder gegroeid en is de passie voor EMS ontstaan.

Dit heeft geresulteerd in de overname van het EMS productie bedrijf Wav-e Internationaal in 2017,

Het van oorsprong Italiaanse EMS bedrijf is in Nederland opgebloeid tot een van de meest innovatieve EMS producten ter wereld.

Wav-e is in Nederland onder andere bekend van de franchise formule Wav-e studios, waarvoor hij samen met zijn vrouw verantwoordelijk is voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Andre Bongers is bekwaam in productontwikkeling, conceptontwikkeling, online marketing en bedrijfsstrategie en zet zich reeds jaren in voor de verdere professionalisering van de EMS branche.